Lizette

-

090831

Publicerad 2009-08-31 13:21:16 i Allmänt,

7817abe1dd3840639347c6b9481a3db3.png

 

Idag på jobbet hade jag knappt hunnit börja förrän posten kom. Det var vissa brev till billigakuvert men så var det något mer, ett blombud till mig. Genant tog jag emot det och öppnade.

Sju underbart vackra rosor med ett fint kort. Så jävla fint, tack så mycket!

Hade sedan massage vilket var uppskattat, har inte fått det på länge så min kropp var stel. Var på shoppinghumör också, så jag köpte ansiktstvätt och fuktkräm av massörskan. Det var från märket Rapsodini, det lät jättebra så jag hoppas det var värt det.

Efter jobbet ska jag fortsätta fixa hemma. Jag har jättestökigt men ingen ork. Har inte varit en bra dag idag, så helst av allt vill jag bara lägga mig och sova..

Nu ska jag fortsätta jobba.
Hej då.

 

Söndag och besöksrekord

Publicerad 2009-08-31 00:02:45 i Allmänt,

Hej igen, har försökt röjt undan lite, men det går inte så bra. Har dock fått det fint här om man bortser från röran. Ska väl börja vänja mig vid att komma hit nu, istället för till F.

Annars har jag inte hunnit med så mycket mer, har bara varit här hemma. Ska ta mig lite kvällsfika nu och försöka somna till någon film.

Söndagar brukar vanligtvis vara en dag då man bara ligger hemma och inte gör någonting, jag vet inte varför min blogg plötsligt blev så populär. Men jag har haft besöksrekord idag, aldrig haft så många läsare, vad jag kan minnas. Vet inte om det är för medömkan eller förskadeglädje ni tittar in hit, men jag förmodar det är för helgens nyhet.

Hej, jag välkomnar er nya läsare iallafall, oavsett anledning.

Har faktiskt haft orken att bädda sängen så jag kommer förhoppningsvis sova gott inatt.

Hejdå..How come?

Seg dag.

Publicerad 2009-08-30 19:05:30 i Allmänt,

Hej hej.
Idag har jag inte fått mycket gjort, ändrat om lite här hemma dock. Jag bytte plast på fem tavlor för att det skulle se bättre ut, hängde upp två hyllor och har nu slängt upp mitt "säng-draperi" också. Kan visa bilder på det när jag är helt klar :)


Nu har jag installerat både Adobe Photoshop och Bonniers trafikskola, men har inte hunnit testat det ännu. Ska lägga upp några bilder från bröllopet i helgen.Tyvärr vart det inte så många bilder som blev bra..  =/

Jag ska köpa en ny kamera, en riktig systemkamera!

Har inte haft sängen bäddad på två dagar, alltså helt utan örngott, lakan och grejer. Varit så less på det som hänt så jag har inte riktigt brytt mig..

Ligger just nu i soffan och kollar på film, komiskt nog kollar jag på "Dumpad", den är dock väldigt rolig.

Det var bara det jag ville säga :)
Ha en fortsatt bra söndag!

Hejdå


Jag ligger i soffan och kollar på film

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela