Lizette

-

Dagens

Publicerad 2009-01-31 14:27:01 i Allmänt,

Dagens humör: Riktigt bra! Igår var jag surast
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Stuprörsjeans och en grå bomulls t-shirt
Gjort idag: Fikat på simon och varit på rean på Helenes kläder
Dagens planer: Åka till Östersund och festa med kusin Morgan m.fl
Dagens matintag: Gröt, multivitaminvatten, macka och kaffe
Dagens bästa: Att det blir utgång i Ö-sund istället för Strömsund
Dagens sämsta: Att det är rea på Helens och jag har inga pengar kvar...


Nu ska jag byta kläder å slänga på mig lite mer smink så drar vi till Östersund snart

Ciao!

Kul!

Publicerad 2009-01-31 11:55:05 i Allmänt,

Ända sedan jag sa att jag skulle försöka få fler läsare, vilket var bara 5 dagar sedan visserligen, men från den dagen har jag fått cirka 10 läsare till! :) Kul som fasiken!

Havrekaka

Publicerad 2009-01-31 11:41:37 i Allmänt,

Någon som läser som minns att min Runegubbe hette Havrekaka? Han var lvl 63 tror jag, main. Hade en som hette Lizzie någonting som var 7 lvl pure! :)

Okej, det var inte det jag tänkte berätta, jag tänkte bara berätta min otroligt "goda" frukost: Havregrynsgröt med banan och kanel och en multivitamin. Har köpt naturläkemedel, så jag ska testa det en vecka, får se om det funkar =)

Ska snart ut med Linnea m.fl och ta mitt morgonkaffe på simonssons, sedan ska jag tjata på henne om vi kan fara ner på Dollar som hastigast så ja får handla lite. Efter det drar vi in till stan för lite shopping och sen blir det utgång där, kul! :)

Igår åt jag ost och kex hos Linda, mögelost :) De va riktigt gott faktistk! Efter det vart jag upphämtad så for jag på hörnet och satt där i någon timme, var inte så kul där =)


Dagens tips: Nagellack, vilken trött och tråkig människa som helst ser alltid bättre ut i ett par målade naglar. Mina favoritfärger, som är dom enda jag använder är antingen svart eller mörkröd, båda är riktigt classy :)

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela