Lizette

-

Snabbt inlägg

Publicerad 2009-02-28 11:06:51 i Allmänt,

Tänkte bara hinna med att slänga upp lite bilder

Två översta på hur långt hår jag börjar få ! :D Vill ha det ännu längre, men jag måste klippa upp det snart.

De två nedersta på de kläder jag köpte igår på Team Sportia, ett par jeans och en tröja. Köpte ett längre linne också, men den ha ja inget kort på än.

Nu ska jag till Östersund, hejdå!

Gäsp

Publicerad 2009-02-26 18:28:14 i Allmänt,

MMS

Idag var det halvstress på jobbet, hjälpte till att trycka 11000 kuvert på väldigt kort tid. Efter det vart jag supertrött, gick hem och åt innan träningen. Sedan ringde Linnea och sa att hon o Alex inte kunde dansa, då trodde jag att det inte skulle bli någon dans för oss men Susanne o Minna är krigare så dom ville ju dansa! Nu har Minna hämtat mig o Susanne så nu är vi på väg. Let's dance!

Aloe Vital

Publicerad 2009-02-25 20:51:11 i Allmänt,

Jag har börjat med någon slags "kur" eller vad man ska säga, nämligen aloe vera brustabletter, ska tydligen vara bra för magen, likaså hela kroppen så jag tänkte - what the heck. Ska dricka detta brusvatten en gång per dag på fastande mage i 30 dagar, men jag fick en kur för 60 dagar, så vi får väl hoppas att min mage kommer må dubbelt så bra som för 30 dagars kur :) Eller så är det väl som allt annat bara bull"#%&, men de e värt å ge det ett försök. Synd bara att det smakar diskmedel av det.. :(

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela