Lizette

-

Veckan som gått

Publicerad 2013-10-31 20:59:51 i Allmänt,

I tisdags kom grannen förbi och beklagade sig över att hon hade alldeles för många bakverk i frysen så någon mat inte fick plats. 
"Så kan det ju inte vara!" Utbrast jag och tacksamt tog emot två skålar med
 "skitgoda-men-minns-inte-vad-det-var"


Nämnde jag att jag har världens bästa granne? :)

I onsdags var det modekväll på Helens kläder. Lite catwalk, lite erbjudanden och allt för mycket godsaker dom bjöd på. Själv tog jag en skiva brieost, I know my limits. Hade jag tagit något av de sockrigare alternativen hade jag stått där och...ja så här hade det låtit. 

-Jag ska bara ta en. 
-Okej, en till. 
-Bara en till
-Oj, den stod det visst mitt namn på, höhö

Ja, ni fattar. Jag hade alltså stått där heela kvällen.

Hur som haver så vart jag ett par vinröda byxor, en kofta och ett armband rikare. 

Mina vinröda byxor. Och ja, jag har olika strumpor på mig

Fotade dessa sköna bönor också :)

Ikväll har det varit "Spöknatta", alla barnen klär ut sig, butiker har öppet längre och det finns erbjudanden och tävlingar lite här och där. 
Tog en bild i förbifarten men den blev alldeles för suddig och intetsägande för att lägga ut. 
Måla upp en bild av massa människor och bra stämning - bam! Där har ni bilden ;)
Vart en deodorant och ett gäng hårnålar rikare. 

Nu blir det Agents of S.H.I.E.L.D.S på kanal 5. Hörs hej!

Sushi middag!

Publicerad 2013-10-31 18:18:00 i Allmänt,

Ah, vilket fantastiskt slut på en sådan hektisk dag! Har stressat som en galning på jobbet idag och var superhungrig när jag slutade. Då överraskade min underbara med sushi! Må va köpessuhi men när båda jobbat från 8 till 5 och är tokhungrig, ja då passar köpessuhi alldeles utmärkt. Dessutom är den otroligt god!Denna dag har som sagt varit one of a kind. Fram tills klockan var 11 gick tiden jättefort, sedan var det plötsligt sirap i klockan och det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut. Hade antagligen att göra med att jag var hungrig bara :)

Föreläsning med Sofie Andersson

Publicerad 2013-10-30 12:46:51 i Allmänt,

Jag var på föreläsning med jobbet för ett tag sedan och har velat skriva om det, men vi var bara halva gruppen från jobbet som gick och idag gick den andra gruppen. Ville såklart inte skriva om det förrän alla varit på föreläsningen så nu kan jag äntligen göra det. 
Felet är dock att jag har glömt bort det mesta jag ville skriva :P

Hur som helst så var det en tjej vid namn Sofie Andersson som föreläste. Hon själv har blivit diagnostiserad med adhd och touretts bland annat. 
En helt otrolig föreläsning om hennes skoltid och in i arbetslivet. Hur hon fick sådan panik att sluta skolan så hon hade bokat in ett datum för självmord. Lyckligtvis hittade hon anledningar att skjuta upp det datumet med tiden. 
My oh my vilket liv denna kvinna levt!


Önskar att jag kunde komma på mer att berätta om föreläsningen men minnet är kort fastän det är bra. Om ni får chansen så tycker jag absolut ni ska gå på denna föreläsning. 

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela