Lizette

-

Viva forever, snorvalp

Publicerad 2010-08-31 21:55:33 i Allmänt,

Såg att jag hade lagt in massa gammal musik i mobilen, och bland dem fanns bl.a Viva Forever med Spice Girls. Var bara tvungen att lyssna på den, den påminner om min semester på Cypern när jag var 11år kanske. Det fanns en liten uterestaurang dit vi gick för att äta och där fanns även karaoke.

Jag har väldigt få minnen från min barndom pga minnesförlust, men detta minns jag. Det var två tjejer som sjöng Viva Forever, och såvida inte min hjärna har hakat upp sig så sjöng dom den väldigt ofta, ett par gånger om dan.

De var två små snorvalpar till tjejer, och med deras engelska uttal att avgöra var dom definitivt svenskar. Visserligen var jag en liten snorvalp vid den tiden också, så de är väl runt 20 idag.

Tänk så kul om de läste min blogg just nu då skulle jag vilja säga:
Hej, ni sjöng faktiskt inte bra

Smart gjort

Publicerad 2010-08-31 20:45:12 i Allmänt,

Jag mådde så dåligt när jag kom hem, magvärken blev bara värre och värre. Så jag skulle bara sova ett litet tag.

Klev nyss upp..

Men men, denna gång vaknade jag på rätt sida iallafall, så nu kan jag bara skratta åt det faktum att jag var så sur tidigare idag. Hej humörsvängningar slå i glasen och låt oss lustiga vara.

Iallafall så gick jag ju på ICA under lunchen och hämtade ut ett av mina H&M paket, har inte hunnit testat kläderna än för jag har varit så trött! Jag har ju åtminstone något att se fram emot nu :)

Återkommer soon!

Äntligen

Publicerad 2010-08-31 17:04:10 i Allmänt,

Äntligen får jag gå hem och tycka synd om mig. Har haft en extrem magvärk hela dagen, och lite keso till lunch samt allt för många koppar kaffe har knappast hjälpt det hela. Usch.

Jag hatar tisdagar!

Att det regnar nu när jag går hem gör ju inte saken bättre. Berättade jag förresten att jag har en dålig dag idag?

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela