Lizette

-

God morgon

Publicerad 2009-12-31 08:27:15 i Allmänt,

Vaknade sex imorse och kunde inte somna om.. kul!

Nu ska jag bara fördriva tiden tills klockan blir tio så far vi till Borga

Det var allt jag ville säga :)

Hejdåå

2009-12-30

Publicerad 2009-12-30 23:00:46 i Allmänt,

Hej hopp!
Vad görs ikväll då?

Jag har gjort allt för att fördriva denna dag, åkt runt med Tommie och Linnea mest hela dagen och fixat lite smågrejor tills imorgon. Sedan åt vi middag på Corner och då kom Fredrik, Emil och Anton förbi. De skulle äta lite snabbt och sedan åka till Borga. Jag vet att det låter konstigt, och jag är själv förvånad över att jag reagerar såhär, men att sova utan honom inatt är verkligen jättesvårt! Jag saknar min Freddobear som fan!! Tur att vi åker innan tolv imorgon så jag förhoppningsvis får träffa honom fort. Tråkigt bara att vi inte har samma stuga, och att de är jättelångt ifrån varandra.

Miss you like hell, baby


Iallafall så är jag äntligen klar med allting tills imorgon, kläderna ser perfekt ut, smink är nyinköpt, alkohol i massor och åker iväg med älskade syster och hennes lilla karl, kommer bli ett bra nyår trots allt hitande och ditande. Skönt att bara vara där en natt, min kropp klarar inte av något mer.. geez :P

Nu ska jag ta mig ett långt och skönt bad, sedan ska jag göra en hårinpackning och sen ska jag sova. Har förresten dödens träningsvärk från Afro power dansen igår. Dra åt helvete vad mina ben värker!!! Men det är ju skönt att veta att det tog ändå ;) I februari är jag fit as hell!

Jaja, hoppas alla läsare, vänner och alla som jag känner får ett underbart nyår och att 2010 blir precis som ni hoppas!

Hejdåå

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela