Lizette

-

Firande av Mårthen

Publicerad 2014-07-31 12:51:29 i Allmänt,

Igår kom Mårthens föräldrar på besök för att fira honom. Han fyllde år i fredags men sen var det ju stråket och hela den biten så vi var ju borta då. 


Vi hann med nöd och näppe köpa massvis med fika igår, var på Konsum och skulle handla då strömmen gick. Haha! Jag var så sjukt hungrig och lite stressad eftersom vi skulle få besök och så dog strömmen i hela Strömsund. Kan erkänna att man blev lite lej när man inte visste när strömmen skulle komma tillbaka. Vi gick bara runt inne på Konsum i mörkret och väntade, tror det tog ca 25 minuter. 


Det där var vad man såg :P

Jag gav min present redan i fredags, bara någon minut efter att klockan slog över tolv. Han och jag ska till Östersund och hoppa fallskärm! Gissa om jag är nervös! 

Sjuk?!

Publicerad 2014-07-30 13:00:31 i Allmänt,

Men det är väl typiskt! Hela semestern mår jag toppen och när jag börjat jobba i tre dagar känner jag att jag håller på att bli förkyld. Har druckit massa te idag och så tog jag en Ipren, huvudvärken är borta men halsen kommer nog bli värre. 
Ååh! Den värsta sjukdomen jag vet är förkyld, iallafall på mig. Min hals kan inte samarbeta för fem öre då. 

Jaja, håller tummarna på att det inte blir värre...Bättre sent än aldrig

Publicerad 2014-07-29 12:42:08 i Allmänt,

Ska sluta lova att lägga upp bilder på kvällen när jag i tio av tio fall inte gör det. Kollade igenom alla bilder och det fanns visst inte så många att visa. Sedan var ju kameran så gott som död när jag kom in till Östersund och jag vill inte ta mobilbilder. 

Nåja, här är de få bilder jag vill lägga ut.

Vi är på väg in till stan / Ständut Blakk spelar så dom ser i kors / möhippa #ohojkaptenkaka / bruden själv, Karin / en till bild på Ständut Blakk, lovar att de tältet hade mest med folk / till sist karusell för de sista slantarna


Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela