Lizette

-

Tv-tajm

Publicerad 2009-03-31 23:15:20 i Allmänt,

Idag solade jag efter jobbet, det var skönt =) När jag kom hem åt jag som hastigast och sedan började jag diska och plocka undan tvätt som jag slängt runt mig överallt. Hade precis hoppat in i duschen när jag hörde hur det plingade på dörren, smög försiktigt ut, iförd min frottébadrock och öppnade dörren - det var ju pappa! :) Han satte sig och försökte förstå sig på MTV's program som Next och Room Raiders medan jag tog mig en snabbdusch. Sedan ringde Linda och frågade om jag var hemma, så hon kom förbi med nybakta bullar! Efter ännu ett tag kom Daniel förbi efter att han hade varit på träningen.

En riktigt mysig stund hemma hos mig blev det, och då kom jag på andra tankar angående flytten. Det är guld värt att kunna springa förbi pappa och Linda på några minuter, dom skulle aldrig "ha vägarna förbi" om jag bor på ringarna, det vet jag. Så jag och Linda diskuterade inredning ett tag, och det kan bli rätt nice faktiskt :)

Blev skjutsad till Minna strax innan nio, såg slutet av "Den rätte för Rosing", haha fattar inte hur hon valde Hugo. Kan garantera att det kommer vara löpsedlar om bråk mellan dom två om bara några dagar. Indeed. Sedan kollade vi på Desperate Housewives och Christine medan vi åt ost och kex och drack te. Har fått en craving för både vaniljte och nyponte, I love it! Hjälpte Linnea med tvätten innan hon skjutsade hem mig.

Så, ja.. nyligen hemkommen och äntligen fick jag med mig min vattenkokare. Det är sjukt hur handikappad man kan känna sig utan en helt vanlig vattenkokare. Så, nu har jag äntligen den iallafall =) Ska "Björn Axén'a" håret nu innan jag gör mig redo för sängen.

Ha det bra folks!
Puss o hej!

090331

Publicerad 2009-03-31 17:05:07 i Allmänt,

Hej hej allihopa!

Gud vad jag var trött imorse, kunde verkligen inte sova inatt! La mig vid tolv men hade mardrömmar hela tiden.

Först fick jag känslan av att det var någon i lägenheten, hur obehagligt som helst, men jag vägrade öppna ögonen för jag var rädd att jag hade rätt, haha!
Sedan drömde jag att jag vaknade mitt i natten av att min digitalkamera (?) ringde mig. Det var en horribel ringsignal, men när jag svarade så var det ingen där. Sedan försökte jag trycka på kamerans alla knappar för att få fram senaste som ringde, men det gick ju självklart inte. Det var bara min vanliga digitalkamera. Jag trodde helt seriöst att jag var totalt sjuk i huvudet när jag satt där med kameran mot örat! :D

Det händer allt mer och mer hur jag drömmer att jag ser mig själv vakna upp i drömmen. Det är rätt märkligt, va?

Nåväl, nog om drömmen, åter till det verkliga livet =)


Var beredd på någonting otrevligt imorse, men det visade sig att jag hade fel, känns skönt. Kanske var därför jag hade mina märkliga drömmar, då jag var beredd på någonting otäckt. Idag åt jag lunch med Linnea & Linda på Simonsson, skrattade som aldrig förr med systrarna, dom är verkligen bäst! Sedan drog jag och Linnea varvet i 8 minuter och fortsatte skratta hela tiden :)

Ska sola efter jobbet och ikväll är det Desperate Housewives, det blir hos Minna skulle jag tro. Ska snart fara och kolla på min nya lägenhet också, som komiskt nog är bredvid Minna, hihi =) Måste ju säga upp min lägenhet isåfall...typiskt att det är uppsägningstid på 3 månader.Någon som vill köpa en fräsh etta på tingvalla?

Vill ha

Publicerad 2009-03-30 22:29:18 i Allmänt,

Klickade runt på H&M och hittade de här, vill ha dom.. mest de två vita linnen där. Klänningen vore rätt snygg den med.. men jag ska försöka hålla mig en vecka. Hittar jag inget finare i östersund ska jag bannemig klicka i det här, eller åtminstone några saker av det.

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela