Lizette

-

Minipizza och Supermario

Publicerad 2014-09-25 11:52:13 i Allmänt,

Igår ringde syster och bjöd in sig själv på middag. Jag och Mårthen for ut och handlade och hittade några tjockare tortillas som man kunde göra minipizzor av. Köpte lite smått å gott att ha som topping och swish in i ugnen. Efter tre minuter var de redo att inmundigas. Helt okej faktiskt!

Kollade på Big Brother och Paradise Hotel i vanlig ordning men nu börjar man faktiskt bli lite less på dom programmen. 
Varför?
DET HÄNDER JU INGENTING!
Herregud i Big Brother får man bara se dom ligga i sängen och prata om massa bekymmer dom har med varandra och i Paradise Hotel får vi följa Saga och hennes dumma val. Det är tråkigt. 
Mer tema, uppdrag och sammanhållning tack!

Kvällen slutade med lite hederligt Super Mario innan jag duschade ur hårinpackningen och somnade. 


Fredagstema och helgen

Publicerad 2014-09-23 17:47:00 i Allmänt,

Glömde ju att visa upp fredagstemat förra veckan. Vi rockade 50-tal och detta är nog sista "årtals-temat", skönt ändå eftersom jag ändå bara måste låna kläder hit och dit :)
 
 
I lördags firade vi min kusin som fyllde år i veckan. Mårthen hade fått en t-shirt av mig för nån månad sedan som han ville använda den kvällen. Han hade fått en t-shirt tidigare som var för liten, den tröjan fick vandra varvet runt alla här. 
 
 
Det slutade iallafall med att jag fick äran att ha på mig den hela kvällen. 
Haha, snyggaste paret!
 
 
Förresten så har vi blivit med Netflix också! Jag tycker att det är så mycket vuxenpoäng i det även fast jag bara sett New girl än så länge. Men min höst är nog räddad :)
 
 
Det var allt från mig än så länge!
Haaade!

Tbt Juldagen -10

Publicerad 2014-09-18 22:41:54 i Throwback Thursday,

Shit vad länge sedan jag la upp en tbt bild. 22 maj för att vara exakt. Märks att man varit busy under sommaren men nu är det dimma och kallt ute vilket betyder mer fokus på att please'a er.
 
Dagens tbt blir som sagt från juldagen och vi hade några år av tradition då tjejerna kom hem till mig och kalasade. Nu när man bor ihop med festprissen nr 1 så är det inte bara tjejerna som är välkommen, inte heller de närmsta polarna utan det är väl öppet hus för hela strömsund :P Men men, det här var back in the days då vi bara körde tjejer.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela