Lizette

-

Valborg

Publicerad 2009-04-30 18:35:12 i Allmänt,

Vilken skön dag det har varit idag!
När jag vaknade i morse kunde jag skymta en väldigt blå himmel, och det skulle firas med uppvikta jeansleggins, vitt långt linne, min röda paul frank t-shirt och bara en grå munkjacka - sköönt!


Dagen har varit ovanligt seg, trots att det är sista dagen för veckan, fast.. det kanske är just därför den är så lång.. för att jag vill ha helg.

Nu ska bara hem och hämta mina öl så går jag sedan till Linda, vi ska nämligen grilla ikväll! :D
Det blir Linda, Daniel, Peter, Carola, Fredrik och jag. Vet inte om pappa kommer förbi också en sväng. Måste ju fira att det faktiskt är sol ute, så då blir det att grilla!


Åsa smsade mig igår också, frågade ifall jag ville följa med henne och Jenny ut, och det vill jag absolut! Hon skulle höra av sig igen lite senare ikväll =)

Ja, allting verkar hittills tyda på en riktigt bra Valborg :)

Hoppas den blir minst lika bra för er!

Det var...

Publicerad 2009-04-30 10:43:46 i Allmänt,

0d9cdc6aaccc8c858b507a5bb19c6999.png

Det var nyss strömavbrott i hela strömsund, lustigt va? ;) Man inser hur beroende man är av elen, kan inte jobba, inte dricka kaffe, inte lyssna på radio. Allt faller samman. Men nu är elen tillbaka så nu mår jag bra igen! Friskvård just nu, så jag är ute och går. På lunchen ska jag testa att ta en diet pro bara, får se om man ska klara sig med bara den. Ha det lika bra som mig idag, alla ni ström-beroende människor!

Dansuppvisning

Publicerad 2009-04-30 07:58:19 i Allmänt,

Dansuppvisningen igår gick faktiskt jättebra! :) Typ hälften av gruppen hade glömt bort, eller kunde inte de sista stegen så tränaren pekade ut mig att lära ut de andra, hehe =) Det tråkiga var att vi var den näst sista gruppen som skulle uppträda, så det var väldigt drygt att åka in till östersund för något så lite. Men, vi gjorde det bra!!

Fick mina gymgrossisten pulver av Minna igår, 1kg diet-pro päron & vanilj, det smakade inte gott :( Fast jag tycker inte att något proteinpulver alls smakar gott. Det smakar så slaskigt, om det nu är ett ord. Har även beställt mera! 2kg proteinpulver i hasselnöts smak, det låter ju supergott! Ska testa att blanda det med lättmjölk istället för vatten så kanske det blir godare =)

Återkommer under dagen!

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela