Lizette

-

Blended

Publicerad 2014-10-28 12:11:37 i Allmänt,

Tisdagar må väl vara den tråkigaste dagen på hela veckan?
De va för länge sen som det var helg, och det är först imorgon som man spräcker veckan så en tisdag bidrar inte till så mycket.  

Kollade på en film i söndags, en komedi med Drew Barrymore och Adam Sandler. Dom e sjukt bra på att göra film tillsammans! Skrattade faktiskt en hel del åt Blended vilket är ett bra betyg!

Har fortfarande inte vant mig med naglarna så att skriva tar dubbelt så lång tid, haha!
Om ni hittar på tok för många felstavningar så vill jag bara poängtera att det kan vara pga ovanstående. Tack vare naglarna trycker jag typ in tre bokstäver samtidigt :PHalloween.

Publicerad 2014-10-27 20:51:27 i Allmänt,

Vilket oväder det var inatt förresten! Det var sån blåst så det verkligen tjöt utanför sovrumsfönstret och så regnade det horisontellt så det smattrade på fönstret också. 
Vaknade nån gång inatt och hade jättesvårt att somna om. 

Aja, var på byn idag för att köpa förköp till halloween som är i helgen. Visar först efteråt vad det är jag klätt ut mig till. Har ju varit följande hittills:
• Förstörd i ansiktet
• Ännu mer förstörd i ansiktet
• "Fångad av en stormvind"
• Pirat


Bilder från lördagens middag.

Publicerad 2014-10-27 13:02:17 i Allmänt,

Vi blev ju bjuden hem till Tina på middag i lördags. Hon hade lagat en plankstek a la Tina och den var huuuur god som helst! Till efterrätt blev det jordgubbsparfait toppade med färska jordgubbar. 
Efter middagen tog vi fram Pictionary (standardspelet) och jag har inte skrattat så mycket på länge! Tinas get och Linneas vass kan vara några av de bättre jag sett!En kanonkväll som vi absolut måste göra om! :)

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela