Lizette

-

AW och Ricinolja

Publicerad 2014-02-28 12:53:26 i Allmänt,

Halloo!
Äntligen fredag igen hörni :)
En mycket helgsugen Lizette sitter just nu och räknar ner timmarna. 

Ikväll har vi bokat bord vid halv sju på Hörnet och deras After Work. Sedan imorrn är det första mars vilket betyder no more vit februari så då blir det kalas :)

Gjorde en beställning på Bodystore igår på en flaska ricinolja, ska försöka få håret att bli längre. Har testat det förut men den flaskan jag hade då var inte kallpressad. Enligt google (min bästa källa) är kallpressad bättre så jag ska ge det ett nytt försök. Vissa säger att det funkar, vissa säger att ingenting händer och vissa säger att hårbotten blir helt förstörd. För att veta hur den funkar på mig måste jag helt enkelt testa trots riskerna :)

Ska ta en före-bild och sen ska jag använda oljan 3ggr/veckan och se hur det ser ut efter en månad. Hoppas på att kunna lägga ut en efter-bild med rena rama Rapunselhåret. Men blir nöjd om det växt några extra centimeter också. 
Känns som om mitt hår nått sin "längre än hit växer jag inte" längd så jag ska testa ricinoljan och se om jag kan ge håret en liten extra push. 


Whatta man

Publicerad 2014-02-27 22:07:00 i Allmänt,

I förrgår föreslog jag att vi skulle ha torsdagar som vår städ-dag, så vi har det fint till helgen. Nu när den dagen har infallit så har karln redan fixat allting själv. Mina förslag är inte så tokiga trots allt. 

Teamwork när det är som bäst ;) 

Whatta man, whatta man, whatta man,
whatta mighty good man. 

Om

Min profilbild

Lizette

Jag heter Lizette Persson, kommer från Strömsund och driver bloggen lizette.blogg.se där jag skriver om min vardag blandat med bilder och humor. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela